0
Američki fudbal

NFC Istok i još neki vajld kard

Objavljeno: 23.12.12 u 14:58

Nije ostalo mnogo do kraja regularnog dela sezone u NFL. Pretposledni vikend već su načeli Atlanta i Detroit u meču koji je Falkonsima doneo prednost domaćeg terena u plej ofu.

Ostalo je još nekoliko upražnjenih mesta za plej of, a najžešća borba biće u diviziji NFC Istok gde čak tri tima i to Vašington, Dalas i Njujork Džajantsi pretenduju na prvu poziciji. Ove tri ekipe imaju isti skor 8-6 pa je svka pobeda zlata vredna.

Redskinsi večeras igraju proti Iglsa, Kaubojsi dočekuju Sejntse, dok Džajantsi idu na noge Rejvnsima.

Treba obratiti pažnju i na duele Bersa, odnosno Vajkingsa. I dok ekipa iz Čikaga gostuje Arizoni, Vajkingsi idu na noge najboljoj ekipi lige Hjustonu. Ova dva meča direktno mogu da odluče ko će ići u vald kard konferencije NFC a za sada su tome bliži Vajkingsi.

Stilersi će večeras protiv Sinsinatija odigrat verovatno svoj odlučujući meč kada je u pitanju plej of. Računica za „čelične je prosta“. Pobeda i ostavlja u životu, poraz zatvara sezonu.

Biće još nekoliko interesentnih duela pre svega zbog plej of kalukulacija ali ovo su u pricnipu najzanimljiviji detalji.

Parovi:
Subota:
Atlanta – Detroit 31:16
Nedelja:
Oukland – Karolina
Nju Orleans – Dalas
Tenesi – Grin Bej
Minesota – Hjuston
Nju Ingland – Džeksonvil
Indijanapolis – Kanzas Siti
Bafalo – Majami
San Dijego – Njujork Džets
Vašington – Filadelfija
Sinsinati – Pitsburg
Sent Luis – Tampa Bej
Klivlend – Denver
Čikago – Arizona
Njujork Džajants – Baltimor
Ponedeljak:
San Francisko – Sijetl

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter