0
Košarka

Fišer napustio Meverikse

Objavljeno: 23.12.12 u 10:56

Derek Fišer nije se zadržao dugo u Dalas Meveriksima. Fišer je krajem novembra potpisao ugovor sa Mevsima, odigrao devet mečeva, a onda posle povrede zatražio raskid ugovora.

„Na utakmici protiv Filadelfije sam se povredio. Oporavak će trajati oko dve nedelje. Pored toga, daleko sam od porodice, pa sam i zbog toga zatražio raskid ugovora. Vlasnik Dalasa Mark Kjuban me je podržao i odobrio je moj zahtev. Imam samo lepe reči za ovaj klub. Od vlasnika, preko trenera i igrača, svima se iskreno zahvaljujem“, izjavio je Fišer.

Iskusni košarkaš ističe da je porodica na prvom mestu, ali ne isključuje mogućnost da uskoro ponovo zaigra košarku.

„Donosio sam slične odluke i u prošlosti. Ostavljao sam novac i prilike na stolu, a to ću uraditi ponovo. Porodica je prioritet i uvek ću je odabrati pre bilo čega. Ne isključujem mogućnost da ću ponovo zaigrati košarku, ali je porodica sada na prvom mestu“, zaključio je Fišer.

Mevsi će prazno mesto u rusteru popuniti najverovatnije Krisom Daglas-Robertsom, koji je nastupao za razvojni tim Teksas Ledžendsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter