0
U pripremi

Čelsi upropastio Vilu

Objavljeno: 23.12.12 u 19:14

Tores

Kakva predstava Čelsija u meču 18. kola Premijer lige na Stamford Bridžu protiv Aston Vile. Plavci su pregazili svog rivala i pobedili sa čak 8:0! Rafa Benitez je nastavio sjajan niz koji ima protiv ekipe iz Birmingema, 13 mečeva – 12 pobeda!

Poveo je Čelsi već u 3. minutu kada je Tores na maestralan način postigao pogodak glavom sa 15 metara! Sada se vraća onaj pravi El Ninjo, a sve zasluge mogu da idu samo i isključivo na račun Rafe Beniteza. Čekalo se do 29. minuta za drugi gol, a tada je David Luiz, koji je na ovom meču igrao zadnjeg veznog, pogodio iz slobodnog udarca. Sjajan šut Brazilca uz nešto lošije postavljanje Guzana za 2:0. U 34. minutu korner za čelsi, lopta stiže do Kehjila čiji udarac brani Guzan, ali odbija loptu na glavu Branislava Ivanovića koji postiže svoj četvrti gol u sezoni.

David Luiz

Ovim rezultatom se i otišlo na odmor, a u 59. minutu genijalni Frenk Lampard šutira sa skoro 30 metara, pogaša donji desni ugao i daje svoj stoti gol u Premijer ligi. Izvodi ga Benitez, a Stamford Bridž ovacijama ispraća Lampsa na klupu. Uvodi sa klupe Benitez trio Brazilaca Ramiresa, Piacona i Oskara i kreće šou u njihovoj režiji u psolednjih 14 minuta. Prvo Piacon upošljava Ramiresa za 5:0, Zatim Oskar sa bele tačke matira Guzana u 79. minutu, da bi Azar u 83. postigao prelep pogodak levom nogom sa ivice peterca nakon što je moširao i poslao po burek odbranu Vile. Piacon promašuje penal kod 7:0, ali ipak Čelsi dolazi i do osmog gola – još jednom sjajni Ramirez, ovoga puta na asistenciju Edena Azara.

Bane Ivanović

Čelsi se ovim trijumfom vratio na treće mesto i ima 32 boda i meča manje od svih, pa bi eventualnom pobedom u tom duelu mogao da dođe na -4 od Sitija, odnosno -8 od Junajteda. Aston Vila ostaje na 16. mestu sa 18 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter