0
Domaći fudbal

Zvezda je bila na nišanu

Objavljeno: 22.12.12 u 21:53

Nebojša Čović

Novi potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović danas se Skupštini kluba obratio iznevši podatke o dugovanju kluba, ali je i istakao da se stvari kreću u pozitivnom smeru.

 

“Napravili smo presek i trenutno dug iznosi 48.773.459 evra, dok su naša potraživanja 4.363.894 evra. Dug je manji za dva miliona evra, nismo deblokirali račun, ali smo smanjili blokadu za 110 miliona dinara. Očekuje nas intersantna naredna nedelja na putu da odblokiramo račun. Nova Uprava sada zna odakle polazi, nismo vršili istrage jer to nije naš posao, niti je naš cilj da nekoga optužimo.” rekao je potpredednik Čović.

 

On je podnoseći finansijski izveštaj rekao da je do 2006. godine odnos prihoda i rashoda bio na istom nivou, a da je posle toga primetan pad prihoda, pre svega zbog nerealne želje da Zvezda po svaku cenu mora da bude prva:

 

“Napravljen je presek, svi smo bili u minusu, neko više neko manje. Ako bi se to tako gledalo onda ćemo ući u polemiku. Od 2006. godine kriva prihoda i rashoda prate jedna drugu, nakon toga dolazi do pada prihoda. Imamo kumulativu od transfera igrača od 31 milion evra.”

 

Čović je jasno rekao da je njegov utisak kako je “Crvena zvezda bila „na nišanu” za privatizaciju i monopolizaciju pri čemu misli na transfere”, jer se igrači Zvezde uvek dobro prodaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter