0
Evropske lige

Vučica izgrizla Milan

Objavljeno: 22.12.12 u 22:45

Roma

Odigran je poslednji meč 18. kola Serije A, Roma je pregazila Milan na Olimpiku sa 4:2 i tako se priključila ludoj borbi za drugo i treće mesto! Sjajna igra izabranika Zdenjeka Zemana, koji su naprosto zgromili rosonere.

Milan je dobro počeo meč i već u 38. sekundi mogao da dođe do vođstva ali je El Šaravi bio neprecizan. Slede dve velike prilike zaRomu, a zatim i gol vučice u 13. minutu – Pjanić je izveo korner, a Burdiso se sjajno snašao i glavom poslao loptu u mrežu. Četiri minuta kasnije nova šansa za Faraona, ali opet promašuje 100% priliku i naravno sledi kazna. Roma u 24. minutu duplira prednost Toti je sjajno proigrao Osvalda koji matira Ameliju. Do kraja prvog poluvremena vučica daje i treći gol, ovoga puta strelac je Erik Lamela, koji je psotigao svoj deveti pogodak u sezoni. U 61. minutu je 4:0 za Romu,

Toti je uposlio Balzaretija na levoj strani koji zatim šalje loptu do sjajnog Lamele, koji postiže i deseti gol u Seriji A ove sezone. Od tog momenta Milan je mnogo bolji, pogađaju stativu, promašuju još dva zicera, a u 78. minutu ostaju sa igračem više jer je Markinjos dobio crveni karton. Spašavaju čast rosoneri u samom finišu, gol Pacinija sa bele tačke u 87. minutu i samo minut kasnije pogodak Bojana Krkića za kako-tako prihvatljivih 4:2…

Roma je ostala šesta sa 32 boda, a Milan sedmi sa 27. Sada od drugog mesta gde je trenutno Lacio, pa do šestog gde je Roma ima samo četiri boda razlike… Očekuje nas ludilo u 2013. godini i velika borba za plasman u Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter