0
Evropske lige

Sreća uz Arsenal

Objavljeno: 22.12.12 u 15:59

Arteta
Odigran je prvi meč 18. kola Premijer lige Arsenal je kao gost savladao Vigan sa 1:0 golom Mikela Artete sa bele tačke, a tim Roberta Martineza ima za čim da žali i to prilično.

Odlično je odigrao Vigan čitav meč, u prvom poluvremenu su propustili priliku da povedu – Aruna Kone je imao zlatnu šansu da ih dovede do prednosti ali nije pogodio. Arsenal nije igrao kako se očekuje, ali je Volkot oboren u 60. minutu od strane nespretnog Bonsežura, pa je sudija Mos pokazao na belu tačku. Siguran je bio Mikel Arteta i doneo prednost Arsenalu. A od tog momenta je prosto neverovatno šta su sve igrači vigana promašili. Šansa za Konea, pa udarac Džonsa, zatim Gomez dva puta (sudija Mos mogao da svira i penal u nadoknadi za Vigan zbog igranja rukom) i na kraju prilika za Mekartura…
Arsenalu ova pobeda mnogo znači, sada su treći sa 30 bodova (jednim više od Čelsija i VBA), dok Vigan ostaje na 18. mestu sa 15 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter