0
Evropske lige

Sigurni Napoli, Lacio i Fiorentina

Objavljeno: 22.12.12 u 17:01

Sampdorija Lacio

Odigrano je još šest mečeva 18. kola Serije A, a favoriti su upisali pobede. Lacio je pobedom nad Sampdorijom došao do drugog mesta, Fiorentina je razbila Palermo i deli treće mesto sa Interom, a Napoli je pobedom u Sijeni došao na bod od Intera i tima iz Firence.

Napoli je posle jako loše serije od četiri uzastopna poraza uspeo da pobedi. Savladali su poslednjeplasiranu Sijenu sa 2:0, ali su se dugo mučili. Gledali smo jako dosadnu utakmicu, Napoli je samo na startu drugog poluvremena stvorio dve šanse, a ostatak meča je bio prava uspavanka. Ali u 86. minutu Napolitanci dolaze do vođstva, Hamšik je zavrnuo loptu, a Mađo se našao na pravom mestu i savladao Pegola. U 90. minutu dosuđen je penal za Napolitance, pa Kavani potvrđuje pobedu.

Napoli Siena
Lacio je golom Ernaneša došao do trijumfa u Đenovi protiv Sampdorije, pa su nebeskoplavi ponovo na drugom mestu sa bodom više od Inter i Fiorentine, ali i -8 u odnosu na lidera Juventus.

Fiorentina nastavlja borbu za LŠ, ekipa Vinćenca Montele je razbila Palermo na Siciliji sa 3:0. Dva gola dao je Stevan Jovetić, dok je treći gol delo Rodrigeza sa bele tačke. Tomović je odigrao čitav meč, dok je Ljajić pobedu ljubčastih gledao sa klupe.

Torino je posle šest mečeva bez pobede konačno trijumfovao. Savladali su Kjevo sa 2:0, a sve je rešeno za prvih 26 minuta meča. Autogol je dao Sardo u 12. da bi na 2:0 povisio Gazi u 26. minutu.
Bolonja je posle dva trijumfa nad Napolijem izgubila na svom terenuod Parme. Poveli su golom Sorensena u 54. minutu, ali je samo dva minuta trebalo mlekadžijama da dođu do izjednačenja preko Valdesa, a u 66. je Sanson doneo pobedu gostima. Atalanta i Udineze su remizirali (1:1). Gosti su poveli preko Muriela, a Denis je izjednačio u 40. minutu sa bele tačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter