in ,

Fetel tvrdi da može još bolje

Fetel

Sebastijan Fetel kaže da još uvek postoji prostor za njegovo napredovanje uprkos trećoj uzastopnoj tituli u 2012. On je postao tek treći vozač u istoriji F1 kome je ovo pošlo za rukom, a pre njega su to izveli samo Emanuel Fanđo i Mihael Šumaher, ali Fetel je siguran da može još.

Pošto ima tek 25. godina, on je još uvek mlađi od pomenute dvojice u momentima kada su postizali ove rezultate, pa veruje da će svojoj karijeri dodati još mnogo više od tri titule i 26 pobeda.

„U pogledu rezultata, poslednje tri godine, i osvajanje titula kako u vozačkoj, tako i u konstruktorskoj konkurenciji su bile sjajne, ali mislim da imamo još nekoliko polja na kojima možemo bolje. To je filozofija i dduh koji deli ceo tim. Uvek možemo bolje. U ovom trenutku, nisam mnogo fokusiran na to šta smo uradili u poslednje tri godine iako sam ekstremno ponosan na rezultate tima i na moja dostignuća. Gledam u budućnost i razmišljam o onim ljudima koji su i ranije postizali ovo što sam ja do sada uradio, i želim da ih nadmašim. Uživam, posvećen sam onome što radim i to je ono što me čini srećnim. Uradili smo sve na naš, poseban način, i to je ono što nam daje posebnu dozu sreće.“

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Đenova odolela Interu

Odblokirani računi FK Partizan