0
Evropske lige

Đenova odolela Interu

Objavljeno: 22.12.12 u 14:45

Inter Đenova

Odigran je prvi meč dana kada je 18. kolo Serije A u pitanju, Inter je na Meaci odigrao samo 1:1 sa Đenovom i tako ostao na ogromnih -9 u odnosu na Juventus, što je zaista nedostižno u ovom trenutku za neroazure.

Prilično loš meč smo gledali na Meaci, Inter je bio potpuno bezidejan u većem delu meča, pa je Đenova to kaznila u 77. minutu nakon sjajnog solo prodora Ćira Imobilea, koji se prošetao do Handanovića i smestio loptu u mrežu. Kao da se Inter tek tada probudio i 85. dolaze do izjednačenja – Kasano pogađa Kambijasa u glavu, Frej je nemoćan. Mogao je Inter i do sva tri boda, ali se obrukao rezervista Marko Livaja posle asistencije Milita pogodio je iz idealne pozicije stativu… Ostalo je 1:1, pa će Interovi navijači imati samo pusti san o Skudetu.

Đenovi ovaj bod znači za nastavak sezone, jer su oni preposlednji sa samo 14 bodova. Međutim psihički im remi sa Interom u gostima dosta znači na psihološkom planu pred 2013. godinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter