0
Domaći fudbal

Zašto ste dolazili?

Objavljeno: 21.12.12 u 13:30

Lovre

Biću slobodan da kažem kako je letošnji prelazni rok u Fudbalskom klubu Partizan bio poptuni promašaj. Dobro, možda ne potpuni, jer je u klub došao Stefan Šćepović, koga ja mogu da volim ili ne volim, ali čovek je uradio nešto za Partizan.

Svi ostali su zalutali u Humsku.

Mohamed Zabija je priča za sebe, on je zalutao u profesionalni fudbal. Za njega je neko pikanje na poljančetu, gde je poenta fascinirati neke cice, ali da nema nešto mnogo obaveza. Znate ono, trenizni, karantin, gledanje mečeva narednog protivnika.

Branko Pauljević i Filip Knežević se nisu uklopili, kako kažu u Partizanu, ali veruju u njih, ali šta ćemo s Sretenom Sretenovićem i Goranom Lovreom?

Obojica su najavljena kao velika pojačanja, za razliku od Zabije svoje obaveze su ispunjavali redovno, ali i to im nije vredelo. Nisu se pristojno ni oznojili u crno-belom dresu i onda dolazi ponuda za njihov odlazak u Južnu Koreju. I to u paketu.

Kakve su to kombinacije, pojma nemam, ali mi je potpuno neverovatno da neki klub, pa makar bio i iz Južne Koreje ima želju da u svoje redove dovede dvojicu igrača, koji su u Partizanu mečeve uglavnom gledali s tribina.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter