0
AdmiralBet ABA Liga

Za Partizan meč sa Krkom od posebnog značaja

Objavljeno: 21.12.12 u 16:34

Velimir Gašić

Neuspesi u duelima sa Solnokom i Krkom upalili su alarme u Partizanu pa se duelu sa još jednim timom iz donjeg dela tabele pristupa sa posebnim oprezom.

„Čeka nas oš jedna u nizu utakmica na gostujućem terenu. Ekipa Krke je veoma dobar tim, poslednjih nekoliko godina uspeli su da prekinu dominaciju Olimpije u slovenačkom šampionatu. Oni su prvaci Slovenije što veoma ilustruje o kakvoj ekipi je reč.

Ove godine su nešto slabije startovali u Jadranskoj ligi, međutim imaju jedna respektabilan sastva, koji čine veoma iskusni igrači, kao što su Vladović na poziciji plejmejkera, Lorbek, Klobučar, na poziciji četiri Golemac i naš Uroš Lučić, i na pozicijama pet Lalić i Pavič, kao i nekoliko veoma interesantnih mladih slovenačkih reprezentativaca, Murić i Rojc„, rekao je Gašić i nastavio:

„Na nama je da pokušamo da pronađemo izlaz iz perioda utakmica koje smo gubili u poslednjim sekundama, odnosno da dođemo u situaciju da u narednim mečevima prelomimo rezultat u nekom mnogo povoljnijem periodu po nas. Činjenica jeste da su tri poraza iza nas, protiv Bamberga, u Mađarskoj i ovog poslednjeg, ali jednostavno mislim da su igrači svesni jako dobro celokupne situacije i očekujem njihovu reakciju.

Odigraćemo izuzetno motivisano, punom mobilnošću, da nametnemo naš stil igre i sigurno da, kao i uvek, očekujemo pobedu“, istakao je trener Velimir Gašić, koji će i na ovom meču voditi klub iz Humske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter