0
AdmiralBet ABA Liga

Vukoičić: Trijumf nad crno – belima dodatno je podigao moral Zadru

Objavljeno: 21.12.12 u 15:51

Vlada Vukoicic

Košarkaši Crvene zvezde svoj poslednji meč u 2012. godini igraju u subotu 22. decembra na svom parketu protiv Zadra, ekipa koja je pre dva dana u neizvesnoj i dramatičnoj završnici savladala beogradske crno – bele.

Biće to prilika za izabranike Vlade Vukoičića da se revanširaju Zadranima za poraz iz prvog dela šampionata.

„Očekuje nas vrlo težak meč iz više razloga. Pre svega, Zadar ima vrlo ozbiljan tim, prevazišli su neke probleme koje su imali na početku sezone i oni su sada veoma ozbiljan protivnik. Uspeli su da pobede Partizan kod kuće, a savladali su i Cedevitu u Zagrebu, dva glavna pretendenta na najviši plasman.

Njihova pozicija na tabeli mogla bi nekog da zavara, ali radi se o veoma kvalitetnom sastavu. Odlično su popunjeni na svim pozicijima i predstavljaju pravu kombinaciju mladih i starijih igrača, sa akcentom na vrlo iskusnim internacionalcima. Poseduju taj kvalitet da protiv svake ekipe mogu da igraju na svoj način ili da se prilagode protivniku. Očigledno je da im je poraslo samopuzdanje, a trijumf nad Partizanom u neizvesnoj završnici dodatno im je podigao moral“, rekao je Vukoičić.

Ulaz na utakmicu Crvena zvezda – Zadar biće besplatan što je u svojevrstan poklon Uprave kluba njenim navijačima, a meč je na programu u subotu od 19 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter