0
Evropske lige

Valensija bolja od Hetafea

Objavljeno: 21.12.12 u 22:07

soldado

U meču 17. kola Primere Valensija je na Mestalji savladala Hetafe sa 4:2 i tako se vratila na pobednički kolosek posle poraza od Rajo Valjekana, a sada su se i izjednačili po broju bodova sa današnjim rivalom – imaju po 24.

Valensija je povela već u 39. sekundi meča kada je Feguli proigrao Roberta Soldada koji je neumoljiv i slepi miševi vode. Na 2:0 povisio je već u 7. minutu Žonas, a ovoga puta je asistent bio Soldado. Hetafe se brzo vratio i golom Alvara smanjio u 13. minutu. Ipak, Valensija vraća dva gola prednosti već posle pola časa igre kada pogodak postiže i Rikardo Kosta. Domaći navijači su očekivali mirnu završnicu, ali toga nije bilo, jer je Aleksis u 60. minutu smanjio na 3:2, pa su gosti pokušali da dođu do boda. Ipak, meč rešava u četvrtom minutu nadoknade povratnik na teren Nelson Valdes, koji se oporavio od povrede. Valensija mora da nastavi sa ovakvim igrama ako želi da se bori za četvrto mesto, jer im Malaga i Betis trenutno beže četiri boda i imaju po meč manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter