1
Auto Moto

Pik oduševljen

Objavljeno: 21.12.12 u 10:28

Čarls Pic

Čarls Pik se okuražio kada je došao da poseti pogon Katerhama videvši da tim ima ogroman potencijal pred nastupajuću sezonu. Pošto je napustio tim Marusje i prešao u Katerham, nada se dobrim plasmanima i sredini tabele.

„Oba tima su veoma mlada“, izjavio je Pik o Katerhamu i Marusji. „Za mene Katerhamova fabrika je sjajna. Radimo sve što je u našoj moći da napravimo konkurentan automobil i već smo uveliko krenuli u pripreme za novu sezonu. Mislim da Katerham ima ogroman potencijal, sto posto sam siguran u to. Jedino što moramo da se potrudimo je da napredujemo i da budemo bolji naredne godine kako bi napravili korak napred“

Osvrnuvši se na svoju prvu sezonu i gledajući napred u svoju drugu sezonu, Pik kaže da mu neće biti lakše već da će samo biti razlike između prve i druge sezone. „Veoma sam srećan zbog toga što sam odvozao neke trke u prvoj sezoni ali znam da me u drugoj ne očekuje asfalt posut ružama. Nikada nije lakše, samo će biti drugačije.“ izjavio je 22. godišnji vozač i dodao „Moj cilj je da napredujem i da budem sve bolji i bolji…“

Pik je svoj najbolji rezultat ostvario na poslednjoj trci sezone u Brazilu gde je završio kao dvanaesti.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pik oduÅ¡evljen | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter