0
Evropske lige

Čarolija Adrijana oborila Seltu

Objavljeno: 21.12.12 u 23:53

U petom meču 17. kola Primere Atletiko Madrid je na Visente Kalderonu savladao Seltu sa 1:0, a gol odluke postigao je Adrijan Lopez, koji je ušao sa klupe.

Pokušavao je Atletiko u prvom poluvremenu da dođe do vođstva, ali je Selta odlično odigrala, jako dobro i organizovano su se branili, pa četa Dijaga Simeonea nije mogla do vođstva. Uveo je argentinski stručnjak u drugom delu i Adrijana i Rodrigeza i Raula Garsiju, a to je donelo rezultat u 77. minutu. Adrijan je želeo da odigra dupli pas, lopta se odbila od defanzivca Selte i sela na levicu odličnom napadaču koji je sa nekih 18 metara zakucao loptu u mrežu i doneo sva tri boda svom timu. Ovo je bio tek drugi gol Adrijana u Primeri ove sezone.

Atletiko je na ovaj način uspeo da održi korak, kakav takav, sa Barselonom, pošto imaju šest bodova manje i meč više od Katalonaca… Selta za sada ostaje na 15. mestu sa 15 bodova, a interesantno da je ovo bio peti trijumf domaćina na isto toliko mečeva 17. kola Primere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter