0
AdmiralBet ABA Liga

Borbena Budućnost ipak poražena u Zagrebu

Objavljeno: 20.12.12 u 20:02

Brejsi Rajt

Iako su Podgoričani igrali jako dobro i uoči poslednje četvrtine imali i četiri poena prednosti, ekipa Aleksandra Petrovića je bolje odigrala završnicu meča i zasluženo slavila.

Ovo je bila vrlo bitna utakmica za Cedevitaše koji su pobedom ostali pri vrhu tabele. Budućnost se ponovo pokazala kao čvrst i veoma neugodan protivnik, ali individualni kvalitet  Brejsija RajtaPredraga Šuputa je došao do izražaja u ovom meču.

Kvalitetna igra Cedevite na otvaranju poslednje četvrtine prelomila je utakmicu i nakon što je Petrovićeva ekipa uspela da dodje do značajnije prednosti, Budućnost više nije imala šanse.

Najbolji kod Cedevite bili su već pomenuti, Rajt sa 24 poena i Predrag Šuput sa 23 poena i devet skokova i odličnim procentom šuta. Šušut je šutirao 4/5 za dva i 4/5 za tri poena. Kod Budućnosti 23 poena je ubacio Lee, a 17 poena uz pet skokova Bost.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter