0
Domaći fudbal

Batina pobeda br. 2

Objavljeno: 20.12.12 u 12:26

bata kan kan

Priča o “građanskom ugovoru” između mladog fudbalera Vojvodine Vuka Mitoševića i fudbalskog menadžera Mihaela Stankovića konačno je dobila epilog. U pitanju je odluka Veća Okružnog suda u Novom Sadu koje je donelo odluku da ugovor bude raskinut na štetu Stankovića.

Time je okončana borba prvog čoveka novosadskog kluba Ratka Butorovića protiv menadžerskih mešetarenja u srpskom fudbalu, jer je on pre godinu dana otkrio ovakve pojave i najavio rat protiv istih.

„Verujući u ispravnost onoga što smo započeli pre godinu dana, a to je namera da zaštitimo mlade igrače, njihove roditelje i klubove od kvazi menadžera, moji saradnici i ja nismo imali ni gram sumnje u srpsko pravosuđe i epilog ovog procesa.

Odluka koju je u slučaju Mitoševića donelo Veće Okružnog  suda u Novom Sadu može i treba da ima dalekosežne pozitivne posledice za srpski fudbal. Ukoliko se svi ostali klubovi u Srbiji povedu našim primerom, „divljim“ menadžerima će vrlo brzo odzvoniti.

Vojvodina je načinila prvi i najvažniji korak u borbi protiv ljudi koji trguju decom i dovode ih u položaj robova. Sada su na redu FSS i ostali klubovi u Srbiji koje ovim putem pozivamo da nam se pridruže. Imaće našu punu podršku, ne samo deklarativnu“, rekao je Bata Kankan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter