1
Evropske lige

Valero pokorio Udine

Objavljeno: 19.12.12 u 19:35

Posle Rome, Katanije, Milana, Juventusa, Intera i Lacija poznat je i sedmi učesnik četvrtfinala Kupa Italije, a to je Fiorentina. Ljubičasti su uspeli da trijumfuju u Udinama protiv Udinezea sa 1:0, a gol odluke postigao je Borha Valero.

Montela je na ovom meču od prvog minuta na teren poslao Adema Ljajića i Nenada Tomovića, dok je s druge strane susret počeo Dušan Basta. Od njih trojice samo je Tomović proveo na terenu svih 90 minuta.

Basta je zakasnio sa uklizavanjem kod gola Borhe Valera, koji je sa leve strane ušao u kazneni prostor i sjajnim udarcem matirao Padelija u 36. minutu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Valero pokorio Udine | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am glad to find numerous useful information here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter