0
Košarka

Štimac u dabl-dabl ritmu

Objavljeno: 19.12.12 u 20:53

Vladimir Štimac Banvit

Srpski reprezentativac Vladimir Štimac ostvario je još jedan dabl-dabl učinak pošto je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf ekipe Banvita.

 

Klub iz Bandirme je u 11. kolu savladao Turk Telekom sa 80:72 (16:14, 22:19, 18:17, 24:22) i ostao u borbi za prvo mesto na tabeli u konkurenciji takvih giganata kao što su Efes, Fenerbahče, Bešiktaš i Galatasaraj.

 

Štimac je sa 14 poena i 12 skokova vodio svoj tim do devete pobede, do koje su igrači Banvita došli prilično teško. Naime, u prvom poluvremenu Štimčeva ekipa nikako nije uspevala da se rezultatski “odlepi” od protivnika, a najveća prednost dostignuta je tek pred odlazak na odmor (38:33).

 

Posle kratkotrajnog prekida pred kraj treće četvrtine meč je nastavljen, da bi Banvit serijom 14-4 na startu poslednje deonice rešio pitanje pobednika.

 

Ekipu Vladimira Štimca 22. decembra očekuje gostovanje Hadžetepeu koji je na 15. poziciji, tako da se s pravom pretpostavlja da Banvit može da Novu godinu dočeka u samom vrhu turskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter