0
Auto Moto

Šef Red Bula

Objavljeno: 19.12.12 u 11:54

Horner

Šef šampionskog tima Red Bul, Kristijan Horner kaže da on ne bi produžio ugovor Felipeu Masi da je na istoj ovoj poziciji u Ferariju, jer postoji još gomila sjajnih vozača koji su povezivani sa Ferarijem kao Masina zamena posle prvog dela sezone u kojem Masa nije briljirao.

Posle popravljanja forme u drugom delu sezone, u Ferariju su odlučili da mu produže ugovor.“Ne, ja lično mislim da ga ne bih zadržavao u timu. Nažalost, ovo je zahtevan posao i gledaju se rezultati. Mora da se gleda i to šta drugi vozač u istom timu postiže pod istim uslovima.

Očigledno je da su oni bacili oko i na druge vozače, barem na jednog našeg, sigurno, jer ih je brinula forma u kojoj se nalazio Masa, ali izgleda da su im mogućnosti ostale ograničene. Nakon toga, Felipe je popravio svoju formu u trećem kvartalu godine i očigledno je da je to bilo dovoljno da mu oni produže ugovor na još godinu dana, jer im je on ostao najbolja moguća opcija“

U međuvremenu, Masa je izjavio da je motivisaniji nego pre, pred nastupajuću sezonu, nadajući se da će mu iskustvo iz 2012. godine doneti prednost u novoj sezoni. „Sada imam više motiva nego ikada.“ izjavio je Masa na zabavi koju je posle završetka sezone organizovao Ferari.

“Drugi deo sezone mi je bio kao trening pred novu kampanju. U 2013. godini stvarno želim da se vratim na istu ovu zabavu i da proslavim nešto mnogo bolje sa svima vama“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter