0
Domaći fudbal

Sad je punoletan

Objavljeno: 19.12.12 u 11:35

Nikola Ninkovic

Sveti Nikola u domu Ninkovića proslavlja se decenijama, a poslednjih 18 godina taj dan se slavi i po rođenju sina Nikole, koga mnogi koji prate sport znaju pod nadimkom Džigi. Da, to je onaj perspektivni i problematični fudbaler Partizana.

Pravila u Humskoj su jasna i niko ko ima manje od 18 godina ne može da daje izjave za medije, pa je tako Ninković danas stekao to pravo i odmah prešao na stvar.

„Nisam arogantan ili egocentričan, već samo imam mnogo samopouzdanja, pa se nekome sa strane čini da sam prepotentan. Jednostavno na terenu imam svoje ja i ne opterećujem se s time ko je s druge strane, pa sve i da je sam Lionel Mesi lično.

Priznajem da umem da napravim neku grešku u ponašanju, što je verovatno posledica viška adrenalina koji mi je izmeren i u stanju mirovanja, mada se u poslednje vreme menjam.

Što se igara tiče, meni je drago da me porede s Sašom Ilićem, ali daleko sam ja od njega. On je moj idol i drago mi je što me hvali igrač kao što je on, a ja ću se truditi da ga ne razočaram“, kaže Ninković.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter