1
ATP

Nadam se povratku u Top 20

Objavljeno: 19.12.12 u 18:29

Troicki

„Imam veliku želju za napredovanjem. Nisam zadovoljan postignutim rezultatima ove sezone, tako da sam prilično „gladan“ pobeda. Jedva čekam da krene nova sezona. Ima dosta prostora za napredak i ako budem igrao dobro nadam se da ću se vratiti u Top 20″, rekao je Troicki Tanjugu nakon što je u prostorijama Teniskog saveza Srbije podelio paketiće deci iz takmičarskog programa „Tennis 10“..

On je dodao da se trenutno oseća veoma dobro i da naporno radi sa novim trenerom Džekom Riderom.
„Verujem da ću se uz njegovu pomoć i dalje razvijati. Trenutno najviše radim na agresivnosti, igri na mrezi i trudim se da poboljšam servis“, objasnio je Troicki.

Srpski teniser je naglasio da mu je veoma drago što je baš on podelip paketiće „budućim šampionima“.
„Znam koliko to njima znači. Ovo je moj način da ih podrzim u nadi da će neki od njih, jednoga dana biti na vrhu ATP i WTA liste“, zaključio je Troicki.

Troicki je u godini na izmaku igrao samo dva četvrtfinala, u Dohi i Roterdamu.

Trenutno se nalazi na 28. mestu ATP liste, a najbolji plasman u karijeri bio mu je 12. mesto u junu 2011. godine.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nadam se povratku u Top 20 | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter