0
Evropske lige

Arsenal „vezao“ klince

Objavljeno: 19.12.12 u 19:57

Petica Arsenala koja je produžila ugovore

Vezni fudbaler Arsenala Vilšer saradnju sa „tobdžijama“ produžio je do 2018. godine, dok su ostala četvorica potpisala ugovore na četiri i pet godina.

Saopštenje je usledilo pošto su „tobdžije“ u Premijer ligi „potopile“ Reding sa 5:2 i popele se na peto mesto u prvenstvu. Arsenal je ove sezone imao najslabiji početak sezone od kada je Arsen Venger preuzeo ekipu, 1996. godine.

Napadač Teo Volkot nije medju igračima koji su stavili paraf na novi ugovor sa Arsenalom, iako mu postojeći ističe već juna iduće godine.

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je oduševljen produženjem ugovora sa mladim nadama tog londonskog kluba i dodao da se nada da će se Volkot pridružiti svojim saigračima.

„Oduševljeni smo što su petorica mladih igrača potpisala višegodišnje ugovore. Plan nam je da napravimo tim čiju će bazu činiti mladi igrači koji će svoj talenat tek pokazati. Nadam se da će se i Volkot učiniti isto kao i njegovi saigrači“, kazao je Venger.

Francuski stručnjak nije ostavio dilemu ko je vodja ove grupe, ali je pohvalio i ostale.

„Džek je svakako najpoznatiji, vodja ove grupe, ali i druga četvorica su izuzetni fudbaleri i presrećni smo što smo uspeli da zaključimo njihove nove ugovore u isto vreme“, rekao je Venger.

Arsenal je prethodnih godina izgubio nekoliko važnih igrača zbog isteka ugovora, medju njima i Robina van Persija i Seska Fabregasa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter