0
Evropske lige

Šalke u kanalu, Gomez čuva Bajern

Objavljeno: 18.12.12 u 22:27

Šalke Majnc

Odigrana su četiri meča osmine finala Nemačkog Kupa, a u daljem toku takmičenja gledaćemo Majnc. Frajburg, Bajern i Ofenbah.

Šalke je u ozbiljnim problemima, posle slabih rezultata u Bundesligi i smene Huba Stevensa ispali su i iz Kupa Nemačke. Majnc je slavio sa 2:1 u sred Gelzenkirhena i potpuno neočekivano naneo novi bol kraljevsko plavima. Kaliguri je doveo Majnc u vođstvo, a u 75. minutu je izjednačio Huntelar. Međutim, pobedu gostima donosi Miler u 82. minutu.

Bajern je sa 2:0 slavio protiv lokalnog rivala Augzburga u gostima, a do vođstva su došli golom Marija Gomeza. U 48. minutu prgavi Frank Riberi dobija crveni karton, ali Bajernu to nije smetalo, pa je Šaćiri overio pobedu u 85. minutu.

Ofenbah je napravio veliko iznenađenje i izbacio Fortunu iz Dizeldorfa. Slavili su sa 2:0 golovima Foča i Foglera u samom finišu meča. Frajburg je slavio protiv Karlsruea u gostima sa 1:0, a gol odluke je pao već u 2. minutu kada je strelac bio Šmid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter