1
Domaći fudbal

Predsednik Džajić

Objavljeno: 18.12.12 u 22:21

Džaja

Na osnovu glasačkih listića, prebrojanih u prvih sat vremena od trenutka zatvaranja birališta na Marakani jasno je opredeljenje članova kluba da se najodgovornija funkcija poveri trećoj Zvezdinoj zvezdi.

Prema preliminarnim rezultatima izborne komisije, glasalo je 1.792 birača, dok je nevažećih listića bilo 32.

U izborima što na jedinom biračkom mestu na Marakani, što elektronskim putem učestvovalo je 1.824 člana, od ukupno 7.669, koliko ima upisanih u spisak.

“Ne bih ništa da komentarišem dok se ne dobiju zvanični rezultati. O svemu ćemo, u svakom slučaju, više pričati posle sednice skupštine, na kojoj će biti reči o planovima i ljudima koji će činiti novu upravu, koju će činiti timovi za finansije i sportska pitanja”  kratko je prokomentarisao Džajić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Predsednik Džajić | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter