0
Tenis

Janko želi „salataru“

Objavljeno: 18.12.12 u 09:17

janko tipsarevic

Srpski teniser Janko Tipsarević imao je sjajnu godinu. Deveto mesto na ATP rang listi daje mu za pravo da se i u narednoj godini nada odličnim rezultatima kakve je i do sada pravio.

Janko jedva čeka narednu godinu u kojoj ga pored ATP turnira očekuju i novi dueli u Dejvis Kupu.

„Nikad nije lako izgubiti u Dejvis kupu. Posebno za momka kao što sam ja, jer sve doživljavam emotivno. Ipak, ove godine imamo sjajan tim na okupu i siguran sam da možemo da stignemo skroz do kraja i ponovo osvojimo titulu, kao što smo učinili 2010“, izjavio Janko Tipsarević.

Tipsarević novu sezonu počinje na turniru u Čenaju, gde očekuje dobar rezultat.

„Napredovao sam u igri u svim aspektima, ali najveća promena se desila unutar mog mentalnog sklopa. Bolje uspevam da se nosim sa konstantnim pritiskom, što se vidi i po mom stavu na terenu. To želim da iskoristim kako bih ovog puta postao šampion Čenaja. Igrao sam nekoliko godina ovde i vreme je za krunu u singlu“, istakao je Janko.

Njegovo prijateljstvo sa Đokovićem mu je od velike koristi, kako na teniskim terenima, tako i u privatnom životu.

„Pomaže to što za prijatelja imate najboljeg tenisera sveta, i koji je uz vas kad vam je potreban. Družimo se, idemo zajedno na odmore i u odličnim smo odnosima. O njegovim teniskim kvalitetima je već mnogo toga rečeno, a samo bih dodao da je sa punim razlogom Đoković najbolji teniser sveta već dve godine zaredom“, rekao je Tipsarević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter