0
Evropske lige

Barsine zvezde produžile ugovore

Objavljeno: 18.12.12 u 18:56

Mesi Pujol Ćavi

Barcelona je ponosno objavila kako su tri legende, koje su obeležile ne samo noviju, nego i ukupnu,  bogatu istorijut kluba, produžile ugovore, što praktično znači da će tamo i okončati trofejne karijere.

Kapiten Barse, Pujol je u klub došao 1995 kao sedamnaestogodišnjak, Ćavi je prošao Barsinu omladinsku školu i potpisao je za klub sa jedanaest godina daleke 1991. a Mesi je došao sa 13 godina posle, sada već čuvenog ugovora na salveti.

Sva trojica predstavljaju ikone Barselone. Pujol je jedan od najboljih defanzivaca i kapiten Barse. Ćavi možda najbolji veznjak na svetu i zamenik kapitena, a o Mesiju nije potrebno mnogo govoriti posle datih 90 golova u kalendarskoj godini.

„Sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem da je upravni odbor odlučio da ponudi produžetak saradnje igračima. Ćavi, Pujol i Mesi su tri noseća stuba naše ekipe. Bilo je od suštinske važnosti za Barselonu da oni produže ugovore“, kazao je direktor kluba Toni Freiks.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter