0
Ostali sportovi

Nevena Ignjatović ove nedelje u Francuskoj

Objavljeno: 17.12.12 u 10:29

Nevena Ignjatović

Prema prvobitnom planu, Nevena je trebalo da u nedelju skija veleslalom u francuskom Kurševelu, ali je odlučila da ne startuje na njemu. Ipak, Ignjatovićeva je otputovala u taj poznati ski centar, pošto je u utorak i sredu tamo očekuju trke Evropa kupa.

„Odlučila sam da ne skijam Svetski kup u Kurševelu, ali me tamo svakako čekaju veleslalom i slalom u okviru Evropa kupa. Posle ostajem u Francuskoj, pošto ću do kraja nedelje skijati i dve FIS trke u Meribelu. Tako ću ove sezone prvi put u Svetskom kupu startovati u Zemeringu, gde su na programu veleslalom i slalom, a potom me očekuje još jedna trka u Nemačkoj, a 2013. godinu otvaram slalomom pod reflektorima na Sljemenu“, ističe Ignjatovićeva.

U dosadašnjem delu sezone Ignjatovićeva je učestvovala na nekoliko trka u Norveškoj i Švedskoj, a osvojila je pet bodova u Evropa kupu.

„U Skandinaviji sam želela da pre svega napravim dobar rezultat u slalomu, što mi je delimično pošlo od ruke, jer sam osvojila prve bodove, ali sam dan pre te trke imala pad. Trudim se i radim, fokusiraću se maksimalno da skijam kao i na treninzima“, naglasila je Nevena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter