1
Evropske lige

Napoli kažnjen!

Objavljeno: 17.12.12 u 16:46

napoli

Nastavlja se totalni haos u Italiji, malo, malo pa nekoga kazne ili suspenduju. A kako i ne bi kada se namešta toliki broj mečeva… U sezoni 2009/10 Kanavaro i Grava su učestvovali u nameštanju meča sa Sampdorijom, pa će biti van terena šest meseci, a Napoli će zbog ovoga ostati sa dva boda manje.

Inače, za sve ih je lepo optužio nekadašnji rezervni golman Đanelo… Sada verovatno nikoga ne čudo što Napoli tako intenzivno već mesec dana traga za pojačanjima u odbrani, a sve je izvesniji dolazak Dijega Lugana.

Ova dva boda će odmoći Napoliju u borbi za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Napoli kažnjen! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter