0
ATP

Ko pita ATP

Objavljeno: 17.12.12 u 18:00

us open

Organizatori US Opena doneli su odluku da se finale u muškoj konkurenciji umesto u nedelju, naredne godine igra u ponedeljak. Ta odluka nije došla na odobravanje od strane ATP-ja

ATP kao i većina tenisera jasno su stavili do znanja organizatorima US opena da ne podržavaju pomeranje finala na ponedeljak“, navodi se u saopštenju ATP.

U saopštenju dalje stoji da bi US Open „trebalo da se pridržava sličnog rasporeda kao i ostala tri Grend slem turnira, sa polufinalima koji se završavaju u petak, a finalom u nedelju“.

Polufinala u ženskoj konkurenciji bi se igrala u petak, a finale u nedelju, dok bi se u muškoj konkurenciji polufinala igrala u subotu, a finalni meč u ponedeljak. Tako bi svi teniseri imali jedan dan odmora pred mečeve za titulu.

Organizatori US Opena su naveli da se ova odluka odnosi samo na 2013. godinu, a da će naknadno odlučiti o narednim turnirima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter