1
Auto Moto

Hjundai testira i20 WRC

Objavljeno: 17.12.12 u 15:02

hjundai

Hjundai i20 WRC, sa kojim južnokorejski proizvođač planira da se vrati u WRC šampionat je sleteo na tlo Evrope, gde su obavljeni prvi testovi. Prvobitno, pokazan u septembru, sada je stigao u Nemačku na dvodnevni test u ADAC centar u blizini Frankfurta.

Novinari širom Evrope pozvani su da vide i20 WRC, a kompanija se nada da će automobil biti spreman za start 2014. godine. Ovo je prvo pojavljivanje u javnosti posle Pariskog salona automobila gde je lansiran. Ovo je prvi put da se fabrika oglašava od 2003 kada su bili u WRC šampionatu i potom izašli, a čelnici Hjundaija kažu da su želeli da nastave priču sa WRC šampionatom.

„Želeli smo da se priča nastavi. Shvatili smo takođe da ništa nije bilo posle Pariza, zbog čega smo želeli da organizujemo da automobil doleti u Evropu kako bi svima pokazali u kom pravcu se krećemo. Ovo je još jedan način da pokažemo našu posvećenost WRC šampionatu.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Hjundai testira i20 WRC | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter