1
Evropske lige

Felainiju devet mečeva suspenzije!

Objavljeno: 17.12.12 u 11:28
Marouane+Fellaini
Maruan Felaini je napravio neverovatnu glupost u meču 17. kola Premijer lige protiv Stouka. Udario je glavom kapitena Stouka Rajana Šoukrosa, a sve vam je jasno koliko je glupo postupio kada je menadžer karamela Dejvid Mojesa tražio kaznu za svog igrača.
Izgleda da će Felaini biti ozbiljno kažnjen i da mu preti čak devet mečeva suspenzije, što znači da će Everton biti u ozbiljnom problemu na tim mečevima bez svog najboljeg igrača. Inače, da je samo zbog crvenog i udaranja dobio bi tri meča, ali se naknadnim gledanjem snimka utvrdilo da su ova dvojica imali još sukoba i da je Belgijanac još jednom pokušao da nabode Šoukrosa…
A taman im je sve lepo krenulo ove sezone…
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Felainiju devet mečeva suspenzije! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter