0
Domaći fudbal

Džajić: Skratiti vreme ozdravljenja što je više moguće

Objavljeno: 17.12.12 u 20:10

Dragan Džajić gotovo izvesno će biti novi predsednik FK Crvena zvezda. Izbori su još uvek u toku, ali sudeći po volji pristalica crveno – belih, kao i po ambijentu koji vlada na Marakni, realno je za očekivati da će jedini kandidat sesti u vruću stolicu predsednika.

Sam Džajić svestan je šta se od njega očekuje. Iako dugo zvanično nije bio u klubu pomno je pratio dešavanja u Zvezdi.

“Napravio sam dugu pauzu od osam godina, ali sam za to vreme često bio tu i pažljivo pratio zbivanja. Kada je Zvezda u pitanju ništa vezano za nju mi nije nepoznato, ni način funkcionisanja, ni problemi… Neću reći ništa novo ako kažem da je situacija teška, daleko teža nego što je bila tada. Oporavak Crvene zvezde će trajati dugo i moraćemo da uradimo sve da period do ozdravljenja kluba skratimo što je više moguće.”

Legendarni Džaja ipak nije hteo da govori o konkretnim potezima.

“Ne bih sada o detaljima. Jasno je da su nam neophodna nova rešenja. Nisam iz te priče da dajem neka velika obećanja, ono što je u ovom trenutku najvažnije je da svi maksimalno radimo na ovom odgovornom i ozbiljnom poslu” zaključio je Dragan Džajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter