1
Evropske lige

Preslišavanje Sijene

Objavljeno: 16.12.12 u 14:57

fiorentina

Odigran je prvi meč dana kada je 17. kolo Serije A u pitanju, Fiorentina je na Artemio Frankiju sa 4:1 preslišala Sijenu i došla do važna tri boda. Odlična igra ekipe Vinćenca Montele za koju danas nisu nastupili srpski internacionalci Tomović i Ljajić.

Sve je rešeno u prvih 45 minuta meča, kada su ljubičasti došli do 3:0 golovima Luke Tonija, Davida Pizara i Alberta Akvilanija. U drugom poluvremenu su stali na loptu, Sijena je preko Režinalda smanjila, da bi konačan rezultat postavio fenomenalni Luka Toni.

Fiorentina je sada peta sa 32 boda, a Sijena ostaje poslednja sa samo 11 bodova. Biće ovo interesantna sezona u Seriji A i borba za plasman među prva tri s obzirom da u ovom momentu četiri tima su na samo dva boda razlike (ne računamo Juve), a tu je i Roma koja ima priliku da se izjednači sa ljubičastima ako savlada Kjevo.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title PresliÅ¡avanje Sijene | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. when we do our home renovation, we always look for
    new home styles and designs on that the web for some great ideas.
    ,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter