0
Auto Moto

Odlazak Hauga ostavlja rupu u F1

Objavljeno: 16.12.12 u 16:01

norbert-haug

Sedmostruki šampion sveta, Mihael Šumaher, koji je ove godine otišao po drugi put u penziju, dao je komentar na odlazak Norberta Hauga sa mesta direktora sportskog odeljenja Mercedes Benca, što je objavljeno u utorak. Šumaher je rekao da je to posledica nedostatka dobrih rezultata i da označava „veliku promenu“ u timu Mercedesa.

Haug će otići iz Mercedesa posle 22 godine zbog neuspeha da prenese uspeh koji postiže Meklaren koristivši Mercedesove motore. Jedina pobeda za Mercedes u poslednje tri godine je bila na GP Kine, zahvaljujući sjajnoj vožnji mladog Nika Rozberga.

Šumaher je svoju karijeru završio na trci u Brazilu a o svemu je rekao:

„Otkada sam ušao u profesionalni autosport Mercedes i Norbert Haug su bili deo njega, tako da će ovo biti velika promena. Proveli smo mnogo godina zajedno, ponekada kao kolege iz istog tima, a nekada kao sportski rivali, i Norbert je uvek svemu prilazio sa ogromnim entuzijazmom. On je živeo za autosport, i njegov odlazak će napraviti veliku rupu u timu i u F1 sportu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter