0
Evropske lige

Bolonja šokirala Napulj!

Objavljeno: 16.12.12 u 22:54

Bolonja

Odigran je poslednji meč 17. kola Serije A, Bolonja je šokirala Napoli na San Paolo stadionu i pobedila u neverovatnom meču sa 3:2!

Bolonja je najavila da može do pobede na ovom meču u 10. minutu kada je Gabijandini na asistenciju Čerubina doneo prednost gostima. Sudija Valeri je napravio grešku i do kraja poluvremena poništio čist gol Alberta Đilardina

Trebala je Bolonja da vodi sa 2:0, a umesto toga usledila su dva pogotka Napolija za preokret. Insinje je dva puta asistirao, a prvo je Gamberini izjednačio, a zatim je Edison Kavani doneo prednost domaćem timu. Kada su svi očekivali da Napoli dotuče rivala, usledio je šok. Spektakularan gol Panajotisa Konea koji je ušao sa klupe, polumakazice u 86. minutu, a tri minuta kasnije Dijamanti pogđa Portanovu koji donosi sva tri boda Bolonji!

Napoli ostaje treći sa 33 boda koliko ima i četvrti Lacio, dok Inter na drugom mestu ima bod više, a Juve je pobegao svima sa 41 bodom. Bolonja je ovim trijumfom došla do 13. mesta sa 18 bodova. Napoli će imati priliku da se osveti Bolonji već sredu u meču osminefinala Kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter