0
Evropske lige

Građani uhvatili svrake

Objavljeno: 15.12.12 u 15:48

Gol Auera

Odigran je prvi meč 17. kola Premijer lige, Mančester Siti je u gostima savladao Njukasl sa 3:1! Nije sve tako sjajno počelo po građane, Sise je već posle 90 sekundi imao prvu sjajnu priliku za domaće, ali je Hart odlično intervenisao. Sve do 10. minuta Njukasl je imao inicijativu, stvorio još dve šanse, a onda je usledila kazna. Genijalni Jaja Ture daje pas u prazan prostor za Nasrija, koji nesebično upošljava Kuna Aguera za vođsvo građana. Od tog momenta je Siti mnogo bolji, Krul u nekoliko navrata uspeva da spasi svoj tim, ali u 39. minutu nije ništa mogao – Havi Garsija je šutirao glavom, a Santon nije uspeo da izbaci loptu sa gol linije.

Drugo poluvreme počelo je golom Njukasla – Demba Ba se dobro snašao i glavom matirao Harta. A sve je rešeno u 79. minutu, kada je Silva izbacio Zabaletu na levoj strani, koji pronalazi na petercu Jaju Turea za konačnih 3:1. Interesantno da je Aleksandar Kolarov ušao u igru sa klupe u prvom poluvremenu, a da ga je Manćini kasnije zamenio i uveo Džeka. Nije se ovo baš dopalo srpskom reprezentativcu…

Siti je sada došao na -3 u odnosu na Junajted koji ima meč manje u ovom momentu, a Njukasl je na jako lošoj 14. poziciji sa samo 17 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter