0
Ostali sportovi

Goreće Arena

Objavljeno: 15.12.12 u 12:31

Rukometasice Srbija

Neki red nalaže da najpre najavim meč za peto mesto na EP za rukometašice u kojem se sastaju Danska i Rusija (12.00), a potom i prvo polufinale između Norveške i Mađarske (14.30), a tek onda ono što nas najviše zanima Srbija – Crna Gora (17.00).

Eto, upravo sam to učinio i odmah prelazim na poslednji duel dana. Prvi put od raspada zajedničke države Srbija i Crna Gora će odigrati zvanični međusobni duel i to baš u susretu koji odlučuje o finalsiti. Ulog veliki, naboj veliki, ali selektor Saša Bošković spušta loptu.

„Utakmica kao svaka druga. Nemojte da dižemo tenziju. Moje igračice su do sada pokazale da igraju srcem i niko ništa ne može da im zameri, a uveren sam da će tako biti i danas.

Ne tražite od mene da pozivam navijače da dođu u Arenu, jer ja znam da će dvorana biti prepuna i da će nam oni dati snagu da izguramo ovo sve do kraja“,  kaže Bošković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter