1
Tenis

Rekordan profit Vimbldona

Objavljeno: 14.12.12 u 21:36

Wimbledon

Britanska teniska federacija objavila je da je profit sa ovogodišnjeg Vimbldona premašio prošlogodišnji rekord za 7 odsto i iznosi blizu 61 miliona dolara.

Čelnici Britanske teniske federacije, koja učaestvuje u organizaciji najpoznatijeg teniskog turnira, najavili su da će se višak prihoda vratiti u britanski tenis.

Oni su izneli podatke da je na program razvoja igrača uloženo 12,3 miliona funti, a da se 17,4 miliona ulaže u podršku za bavljenje ovim sportom.

Britanci izgleda da ipak nešto ne rade kako treba, ako se uzme u obzir da sem Endija Mareja trenutno nemaju nekih uspeha u ovom sportu.

Srpski igrači koji se nalaze u samom vrhu trenirali su po kojekakvim balonima, pa čak i ispražnjenim bazenima, a kada bi naš tenis imao na raspolaganju ova sredstva, ko zna koliko bi onda Novaka, Ane, Janka ili Jelena izašlo iz naših teniskih škola. Nije sve u parama, ima nešto i u znanju.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rekordan profit Vimbldona | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter