0
Domaći fudbal

Puštene nove menice

Objavljeno: 14.12.12 u 12:29

marakana

Posle Slobode iz Užica koja je prošle sedmice pustila menicu zbog duga Crvene zvezde, na taj potez sada su se odlučili Borac i Spartak.

Borac je to učinio zbog 350.000 evra koliko crveno – beli duguju za transfer Darka Lazovića, dok je Spartak to uradio zbog neizmirenih obaveza kada je u pitanju transfer Marka Mirića vredan 170 hiljada.

Član Radne grupe Crvene zvezde i prvi čovek finansijske komisije kluba Nebojša Čović potvrdio je ovu informaciju.

“Tačno je da su Borac i Spartak pustili menice i traže svoj novac – kaže predsednik Radne grupe za konsolodaciju stanja u Crvenoj zvezdi i čovek zadužen za finansije Nebojša Čović. – Razumem i te ljude, jer i njihovi klubovi su u problemu, oni od toga žive. Ali, u ovom trenutku ništa nisu postigli, samo su nama pogoršali situaciju.” rekao je Čović.

Ostaje samo pitanje šta su klubovi koji su pustili menice postigli tim potezom s obzirom na to da su svi računi FK Crvena zvezda u blokadi, odnosno već se nalaze pod prinudnom naplatom. Narodnom jezikom rečeno, Sloboda, Borac i Spartak su stali u jedan veoma, veoma dugačak red.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter