0
Ostali sportovi

Pripreme u Riju

Objavljeno: 14.12.12 u 08:57

Milica-Mandic

Reprezentativci Srbije u tekvondou na čelu sa olimpijskom šampionkom Milicom Mandić završili su danas bazični deo priprema u Rio de Žaneiru i predstoje im sparing treninzi sa najboljim borcima iz Brazila.

Olimpijski komitet Srbije (OKS) organizovao je dvonedeljno putovanje osvajačima medalja u Londonu i mladim sportistima od kojih se očekuju visoki dometi i na Olimpijskim igrama 2016. godine.

Tekvondo klub Galeb preneo je utiske olimpijske šampionke, koja je istakla da je atmosfera u timu sjajna i da je lepo trenirati u Brazilu, s obzirom da je u Beogradu veoma hladno.

„Trenizni su veoma teški, ali odlično smo se prilagodili. Sjajno je što nam je omogućen dolazak u grad gde će se za četiri godine održati Olimpijske igre. Ministarstvo sporta i OKS su učinili mnogo da se tekvondo razvija u našoj zemlji i ovo je samo još jedan način da pokažu da brinu o sportistima“, rekla je Mandićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter