1
Evropske lige

Menš izdržao protiv Bajerna

Objavljeno: 14.12.12 u 22:35

bajern - mens

U derbiju 17. kola Bundeslige Bajern nije uspeo da dođe do novog trijumfa, a Menhengladbah je treći put u nizu ostao neporažen protiv velikog rivala – 1:1! Menš je došao da ne izgubi i uspeo u toj nameri, sve čestitke treneru Favru na sjajnoj taktici.

Menš se očekivano branio tokom većeg dela meča, ali su u 21. minutu napali, posle jednog centaršuta lopta je pogodila Boatenga u ruku, a sudija Tobijas Velc pokazao na belu tačku. Siguran je bio Torben Marks i doveo Menš u vođstvo. Voli da greši protiv Menša Manuel Nojer, pa umalo samo pet minuta kasnije nije bilo 0:2. Nojer je istrčao u prazno, ali je Cigerči otišao previše u stranu i nije uspeo da pošalje loptu u mrežu. Bajern je nastavio sa napadima, ušli su Šaćiri umesto povređenog Martineza, a Gomez umesto Mandžukića, a upravo je Švajcarac izjednačio u 60. minutu. Oduzeo je loptu defanzivcima Menhengladbaja i savladao Ter Štegena. Do kraja meča je Bajern imao veliku inicijativu, ali mreža Menša se više nije tresla!  Ovo je drugi meč u nizu koji Bajern nije dobio na Alijanc areni i koji je završen 1:1 i opet protiv Borusije…

Bavarci su došli do 42 boda, naravno da su prvi, ali sada Lever, Dortmund i Šalke imaju priliku da se primaknu… Menhengladbah je osvojio 25. bod i tako se popeo na šesto mesto.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title MenÅ¡ izdržao protiv Bajerna | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter