0
Domaći fudbal

Savez upozorio večite

Objavljeno: 13.12.12 u 17:12

fss

Na sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, održanoj danas u Beogradu, a kojom je predsedavao Slobodan Pajović, imeđu ostalog je razmatrana i informacija vezana za izmirenje novčanih obaveza klubova.

Zaključeno je da je krajem prošle nedelje, tačnije u četvrtak 6. decembra 2012. godine, svim klubovima kojima su konstatovane određene  novčane obaveze poslato pismo upozorenja, a u kojem se oni podsećaju na iste. Takođe je u potpunosti predstavljen i dalji postupak koji čeka klubove koji u međuvremenu ne ispune napred pomenute obaveze.

Crvena zvezda je upozorena zbog neizmirenih obaveza prema Borcu iz Čačka i Javoru, kao i za neizmirene obaveze prema Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću i Milanu Jeremiću.

Partizan je sa druge strane upozoren da mora da izmiri obaveze prema bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću.

Na listi upozorenih superligaša još se nalaze: Jagodina, Javor, Sloboda, Novi Pazar, OFK Beograd, Vojvodina, Smederevo i Radnički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter