0
Fudbal

Laković: Izrečene kazne poslednje upozorenje

Objavljeno: 13.12.12 u 18:42

Laković

Pored kazne za FSS stigle su i kazne za pojedine učesnike incidenta u Kruševcu.

Po prijemu odluka od članova UEFA Kontrolne i disciplinske komisije generalni sekretar FS Srbije Zoran Laković je izjavio:

“ Iako je ovaj slučaj pratila izuzetno velika medijska hajka, mišljenja sam da članovi UEFA Kontrolne i disciplinske komisije nisu podlegli uticaju. Ako se uzmu u obzir predložene kazne od strane disciplinskog inspektora Žan-Samjuela Leube, a koje su bile veoma drastične, možemo da zaključimo da i nismo toliko loše prošli. Nisu nam poznate izrečene disciplinske mere drugoj strani, jer o tome nismo obavešteni. Postupak ovime nije završen, jer nam ostaje rok od tri dana da eventualno uložimo žalbu, ali i isti period za disciplinskog inspektora Leubu da se žali u slučaju da nije zadovoljan saopštenim merama od strane članova Komisije. Smatram da ovaj incident i izrečene mere predstavljaju poslednje upozorenje svima nama koji radimo u srpskom fudbalu, takođe i trenerima i igračima i navijačima, jer podsećam da smo još uvek pod posebnom pažnjom UEFA i naredna najmanja greška može uticati na izricanje najrigoroznijih kazni.” rekao je Laković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter