0
Domaći fudbal

Hajka protiv Partizana

Objavljeno: 13.12.12 u 08:27

Dragan Djuric

On je stigao. Oglasio se i predsednik Partizana Dragan Đurić. I naravno kao što je i očekivano nije pričao o problemima u klubu, već je po ko zna koji put ponovo da su to sve novinarske izmišljotine ili kako on to voli da kaže kafanske priče.

Teško njima s nama ovakvim novinarima i teško nama novinarima s njima takvima u Partizanu. Obostrane su to muke, verujte mi.

„S igračima sam razgovarao o novcu, ali to je bila normalna stvar. Postoje oni koji vode hajku protiv Partizana i stvaraju probleme tamo gde ih nema, ap su pričali o nekom bojkotu igrača. To naravno niej istina, jer niko nemože da ucenjuje Partizan.

Živimo u Srbji, gde su dugovanja na žalost normalna stvar, ali igrači znaju koliko im se duguje i da će im to biti isplaćeno. Sve firme u Srbiji imaju te probleme, pa i  Partizan, s tom razlikom što smo mi stabilniji od većine njih.

Do kraja nedelje igračima će biti isplaćem deo novca, a drugi deo primanja do kraja godine.

Što se problema porezom tiče, to ćemo rešiti u narednih nekoliko dana. Uradićemo reprogram duga u visini od million i 200.000 evra, tada će doći do deblokade od strane UEFA, koja će nam proslediti zarađenih 1,8 milliona evra. Naš budžet je 16 miliona godišnje i teško je sve to pronaći, ali mi uspevamo“, rekao ej Đurić I dodao:

Lazar Marković nije prodat ni Čelsiju ni Piniju Zahaviju i on do juna sigurno ostaje u Partizanu, a posle toga je možda i vreme d aide.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter