in ,

Da svi zajedno sanjamo

7884

Bod, bod, bod, samo jedan bod, pa da celu noć, pivo pijemo! To bi mogla da bude parola pred večerašnji meč rukometašica Srbije i Francuske. Ok, ne mora pivo, ali neko kuvano vince može da padne, kako bismo se malo ugrejali u ovom hladnom danu.

Srpskim rukometašicama dovaljan je i remi protiv Francuskinja, pa da ispune zajedničćki, ali pre svega njihov san i plasiraju se u polfuinale Evropskog prvenstva. Zato svi večeras moramo da ih podržimo, a ko može neka skokne do Arene. Tekma počinje u 18.10 časova.

„O ovome smo sanjali, mada to nije prava reč, jer devojke i ne spavaju zbog pomisli da mogu da se plasiraju u polufinale Evropskog prvenstva. Igramo protiv jake selekcije, koju smo dobro analizirali i verujemo kako možemo da ostvarimo povoljan rezultat. Znamo njihove mane i to ćemo pokušati da iskoristimo.

Potrebno je da ponovimo igru kao protiv Danske, pogtovo u fazi odbrane i tada je sve moguće. Koristim ovu priliku da pozovem sve navijače da dođu u Arenu i pomognu nam da zajedno proslavimo plasman među četiri najbolje ekipe na kontinentu“ kaže selektor Saša Bošković.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dva lica Madrida

Hajka protiv Partizana