0
Evroliga

Spremni za meč sezone

Objavljeno: 12.12.12 u 15:17

Crno beli će sutra uveče pokušati da u duelu sa Bambergom dođu do najvažnije pobede ove sezone. Ukoliko Partizan trijumfuje sa više od pet poena razlike i ako Bešiktaš u Istanbulu pobedi Lijetuvos Ritas, izabranici Duleta Vujoševića će se naći u TOP 16 fazi Evrolige.

„Naravno da smo spremni za utakmicu. U glavi nam je samo da pružimo sve od sebe i probamo da se plasiramo u Top 16, što bi bio veliki uspeh za ovu mladu ekipu. Ne zavisimo samo od sebe, nadamo se pozitivnom ishodu u Istanbulu, ali ne razmišljamo o tome. Želimo samo da pobedimo Bamberg“, poručio je kapiten crno-belih Vladimir Lučić.

Košarkaše Partizana očekuje vruć teren u Nemačkoj.

„Čuli smo da je tako, ali to nije ni blizu atmosfere u Pioniru. Posle nas imaju najbolju publiku u grupi. Njihova najveća prednost je što igraju svih 40 minuta, to su pokazali u Beogradu kada su nas u poslednja dva minuta prestigli, iako smo mi vodili sve vreme. Želimo da ceo meč odigramo u kontinutitetu i bez oscilacija“, rekao je Lučić.

Svestan je i bek crno belih Dragan Milosavljević da će meč sa Bambergom biti izuzetno težak.

„Ova utakmica je jako važna. Svi osećamo povećan pritisak, ali je na njima možda i veći, pošto igraju na domaćem terenu. Biće jako teško, imaju sjajne šutere i znaju da iskoriste pad koncentracije protivnika, kao što je bilo protiv nas u Beogradu. Naravno, mi smo spremni i idemo na pobedu“, izjavio je Milosavljević.

Leo Vesterman zna da su Bambergovi navijači bučni, ali ne mogu da se porede sa atmosferom koju naprave navijači Partizana.

„Ovo je najvažnija utakmica i spremni smo. Znamo da imaju bučnu publiku, ali naši navijači su najbolji na svetu i znamo kako se igra u takvoj atmosferi. Biće teško, spremni smo za rat. Znam da su nam oscilacije u igri problem, ali to je problem svih mladih ekipa. Sada moramo da odigramo 40 minuta u kontinuitetu. Znamo da će biti teško“, rekao je Vesterman.

Utakmica između Bamberga i Partizana počinje u 20:45 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter