0
AdmiralBet ABA Liga

Lutz ostaje na klupi Cibone

Objavljeno: 12.12.12 u 19:01

Danijel Lutz

Danijel Lutz je uskočio na mesto trenera posle otpuštanja Mršića zbog serije katastrofalnih rezultata i uspeo da popravi igru tima i donese važnu pobedu nad Cedevitom u ABA ligi.

On je još pre bio asistent trenera dok su Cibonu vodili Perasović, Radulović, Vranković, Anzulović, Repeša and Mršić, a jedno vreme je već vodio prvi tim u periodu kada je Repeša otpušten.

„Mislim da je psihološki bolje i za igrače i za javnost da nisam više v. d. Ugovor koji sam dobio shvatam kao nagradu za učinjeno u protekle dve nedelje, ali zaobići ću floskule o časti i nastaviti da radim kao što sam dosad.“

Cibona će večeras pokušati da zaustavi niz od 22 izgubljene utakmice u nizu u evropskim takmičenjima. Oni večeras dočekuju Ulm i nadaju se prekidu crne serije.

„Konačno zaključujemo ovu evrosezonu koja nam nakon trećeg kola nije bila zanimljiva nego nam je samo donela dva teška putovanja. Ipak, ova utakmica može biti dobar dodatak na ono protiv Cedevite“ kazao je Danijel Lutz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter