0
Fudbal

Dva lica Madrida

Objavljeno: 12.12.12 u 23:59

Selta Real

Odigrana su još dva meča osminefinala Kupa kralja, a igrali su madridski klubovi – Atletiko je savladao Hetafe, dok je Real izgubio od Selte u Vigu i novi problemi su pred Murinjom i njegovim timom.

Selta je iznenadila madridski Real u Vigu u prvom meču osmine finala i slavila sa 2:1! Igrali su i Ronaldo i Di Marija i Alonso i Modrić i Kaka… Uzalud. Selta je odigrala odličan meč i povela u 56. minutu kada je neuspelu ofsajd zamku izbegao Barmeho na drugoj stativi i zatresao mrežu Adana. A u 78. spektakularan gol postiže rezervista Bustos sa dobrih 25 metara, kada je raspalio po lopti i pogodio suprotan ugao nemoćnog Adana. Imao je Real svoje prilike, a u 86. minutu je grešku odbrane ekipe iz Viga iskoristio Ronaldo i uspeo da na 26 terenu na kome se igra Primera postigne gol.

Težak posao je pred ekipom Žozea Murinja u revanšu, Selta je pokazala da ume da bude nezgodan rival već dva puta Realu ove sezone, ali kraljevski klub je slavio na Bernabeu u najjačem sastavu tada sa 2:0…

Madridski Atletiko lako je savladao Hetafe u prvom meču osminefinala Kupa kralja na Visente Kalderonu sa 3:0, iako u timu nije bilo Radamela Falkaoa. Odmarao je Simeone svog najboljeg igrača, ali su zato pogodili Dijego Kosta (dva puta) i Felipe Luis, pa će moći mirno da putuju na revanš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter