0
Odbojka

Zvezda dočekuje Italijane

Objavljeno: 11.12.12 u 16:53

Trener crveno-belih Duško Nikolić rekao je da njegov tim ne može da obeća dobar rezultat, ali nada se da će se klub predstaviti u najboljem svetlu.

„Niko ne igra da bi izgubio, uvek se ide na pobedu, takav je sport, ne može da bude neršeno. Biće to lepa utakimca, bilo bi dobro da publika zanemari ove vremenske uslove i ispuni tribine. Očekujem da momci pruže maksimum i što bolji otpor rivalu“, rekao je Nikolić.

On je dodao da je čitava ekipa Zvezde doživela neprijatnost kada je u prošlom kolu izgubila na gostujućem terenu od poljske ekipe Zaksa Kederžin sa 3:0.

„Mi se uvek trudimo da ugostimo ekipe i budemo pravi domaćini. U Poljskoj smo zatekli hladan hotel, bez grejanja na minus 10. Plašio sam se da se neko ne razboli, a upravo to se dogodilo Mitiću, Periću i Vujiću. Jakovoljević ima temperaturu, svi će biti u timu, ali je pitanje je koliko će moći da igraju“, dodao je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter